SIBZ stopt per 1 augustus 2018

 

 

Je leest het goed, we gaan er mee stoppen, we ronden alles af en zullen ons bedrijf per 1 augustus beëindigen. De afgelopen twee jaar hebben we hard gewerkt om van SIBZ een succes te maken. Om er méér van te maken dan een hobby alleen. En om de mensen die onze kunstwerkjes wilden hebben een eerlijk, kwalitatief goed gemaakt en duurzaam product te bieden. En daar zijn we hartstikke trots op.

 

We zijn er echter niet in geslaagd het prijsniveau te temperen, een bredere markt aan te boren of de concurrentie met topproducten aan te gaan. Er worden simpelweg te weinig SIBZ verkocht om alle onkosten te blijven dekken. Om over “er aan verdienen” nog maar te zwijgen.

 

Aan alle hulp heeft het niet gelegen, denk aan de online aandacht van influencers als Finntage en Houseproud. Fijninhuis en Rietveldje. De aandacht zelfs op tv, in bladen of websites als BijzonderMOOI* Ook heeft ons uitstapje naar de offline wereld van Poush, in hun mooie winkelomgeving en onze special edition in Museum het Grachtenhuis, niet mogen baten.

 

We willen iedereen die ons gesteund heeft, die onze SIBZ gekocht heeft of op andere wijze bijgedragen heeft bedanken.

Bedankt!

SIBZ is ook te vinden op social media. Voor het laatste nieuws en updates, volg ons op Facebook of Instagram.